hu

Scienza Natura
Gli articoli e le novità che arrivano dal mondo della scienza e della natura

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Scienza Natura


Scienza Natura : A kozmetikai összetevők a haj általában termelésnek negatív hatások a természet. Mi is jelentősen csökkenti a vízfogyasztást a termelési létesítmények. Abban az esetben, sampon vagy kondicionáló a hajat törődünk, hogy vannak-e szennyező anyagok. Ez gondolkodó à befolyásolja mind a képletek, a haj termékek és a csomagolás, mint abban az esetben, a bio-gyanta a fúvókát a haj használt mousse hogy mi è drága elkötelezettség. Vagyunk tanúi a születés, a termékek, amelyek használják a természetes összetevők konszolidáció, és elsősorban a technológia és a tudomány. È természeti erő, amely ötvözi a maximális természetesség ihlette a hagyományos kínai orvoslás technikákat, hogy az erős hatás, természetes alapanyagokból, maximális hatékonyság érdekében fogalmának kapnak, kevésbé invazív módszerek, mint a klasszikus technikák gyógyító. Amikor csak tudunk, kozmetikumok, igyekszünk felhívni a természet. Végül kutatóink ma már látni a korreláció a lipidek és a száraz és sérült haj. Μ szuper hidratáló molekulák, cos volt képes a hajad, pontosan olyan, mint természetes anyagok à tulajdonságaival. Vagyunk tanúi a születés, a termékek, amelyek használják a természetes összetevők konszolidáció, és elsősorban a technológia és a tudomány. A sejt bioenergetikai è egy mezőt, amely lehetővé teszi számunkra, hogy sajátítsák el azokat az alapvető folyamatokat a bőr öregedését és a bőr foltok. Eredmények társítanak, bioenergia természetes összetevők, mint az olívaolaj, a kapor és a ceramidok szerezhetők be.

Encyclopaedic hair website

Scienza Natura capelli Scienza Natura acconciature Scienza Natura estetica Scienza Natura moda-capelli Scienza Natura salute Scienza Natura parrucchieri

Scienza Natura - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Scienza Natura, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Scienza Natura, Globelife, fiera parrucchieri, marche prodotti capelli, settore parrucchieri, aziende tinture capelli, produttori prodotti professionali parrucchieri, fabbrica linee prodotti conto terzi, private label, accessori capelli, rivenditori prodotti parrucchieri.
Scienza Natura, grossisti venditori prodotti per capelli, concessionari prodotti per parrucchieri, agenti parrucchieri, saloni di bellezza, ricerche di mercato nel settore della moda capelli, attrezzature per parrucchieri, infoltimento capelli, informazioni capelli, notizie prodotti parrucchieri, arredamento negozi di acconciatura.
Scienza Natura, import export, forniture parrucchieri, made in italy

Gossip & News

26 Mar 19

Jose Urrutia

 

This fashion collection is inspired by women who do not give up their youngest self, who play with children’s colours and look for a childish look through colour, textures and volumes.

Collection: Yes
Ph: Jose Urrutia
Make-up: Anabel Larrauri
Stylist: Karmen Ramìrez
Retoucher: Javier Villalabeitia

hair-collections

26 Mar 19

Ziorta Zarauza

 

The hairstylist has always found the mysterious world of fairies fascinating. In the Japanese mythology YUKI-ONNA is “the Lady of the Snow”. There are many stories about this magical spirit that is represented as a tall, beautiful and serene woman with long hair. It usually appears in the forests during the snowy nights floating, leaving no trace. Legends tell that Yuki-Onna can be a ruthless spirit or show his kinder face, thus representing duality, good and evil. The hairstylist has created four images in which he represents four of its facets: beauty, strength, life and the control of its destiny.

Collection: Yuki Onna
Ph: David Arnal
Make-up: De Marìa
Stylist: Centro Beta
Retouche: Javier Villalabeitia
Extensions: Elegance Hair Extensions

hair-collections

25 Mar 19

Gary Taylor

 

Collection: The Contemporary
Ph: John Rawson
Make-up: Jo Sugar

hair-collections

25 Mar 19

Jacks of London Art Crew

 

Collection: Dark London
Ph: Barry Makariou
Stylist: Emma Lee

hair-collections

22 Mar 19

Paul Mac Special

 

Inspired by old school barbering, the hairstylist uses traditional classic barbering skills of clipping, scissor-over-combing and tailoring together with more modern barber skills of fading, patterning and texturising to create a collection that has a contemporary edge, but with its root solidly in true traditional barbering.

Collection: El Classico
Ph: Miki Marlok
Stylist: Paul Mac

hair-collectionsEnter in Scienza Natura