scienza natura
Статиите и новините, идващи от света на науката и природата


Scienza Natura :

Производството на козметични съставки за коса обикновено няма отрицателен ефект върху природата. Ние значително намаляваме консумацията на вода в производствените ни мощности. В случай на шампоан или балсам за коса, ние се тревожим, че те не замърсяват. Този манталитет влияе както на формулите на продуктите за коса и опаковките, както в случая на био-смола, използвана за диспенсер на косата мус, която ни струва много усилия. Ние сме свидетели на раждането на продукти, които използват натурални съставки и ги подобряват, благодарение на приноса на технологиите и науката. Това е концепцията за природна сила, която съчетава максимума на естественост с максимална ефективност, вдъхновена и от традиционните китайски медицински техники, които използват натурални съставки с мощен ефект, постигат изцеление с по-малко инвазивни в сравнение с класическите техники. Всеки път, когато можем, за козметика, ние се опитваме да се извлече от природата. Изследователите най-накрая успяха да открият корелациите между липидите и сухата и повредена коса. Супер-хидратиращи молекули са родени, способни да действат върху косата точно както естествените вещества правят със своите свойства. Ние сме свидетели на раждането на продукти, които използват натурални съставки и ги подобряват, благодарение на приноса на технологиите и науката. Клетъчната биоенергия е поле, което ни позволява да овладеят по-добре процесите, които са в основата стареене на кожата и несъвършенства на кожата. Разширените резултати могат да бъдат постигнати чрез свързване на натурални съставки като зехтин, копър или кератиди с биоенергия.

Encyclopedic hair website


Фризьорите се грижат за здравето на косата в козметични и естетически салони, със стил прически за модни снимки и продажба на продукти за грижа за косата.

Свързани теми

Лексикон на фризьори

Scienza Natura, фризьори, коса, здраве, салони за красота, модни снимки за коса, прически, естетика, продажба, грижа за оплешивяване, Scienza Natura, падане на косата, оцветяване, слънчеви щрихи, балайти, роботи, шатуш, Дея-Ву, Scienza Natura, Globelife, честни фризьори, брандове за коса, Фризьорски сектор, фирми за боядисване на коса, професионални производители на Фризьорски изделия, произвежда линии с трети страни, частни етикети, аксесоари за коса, Scienza Natura, търговци на дребно на фризьори, търговци на едро продавачи на продукти за коса, дилъри Фризьорски продукти, фризьори, салони за красота, пазарни изследвания в модната индустрия на косата, Фризьорски екипировка, информация за коса, информация за косата, Scienza Natura, новини Фризьорски изделия, Мебелни магазини, експорт на внос, Фризьорски консумативи

X

privacy