scienza natura
Els articles i notícies provinents del món de la ciència i la natura


Scienza Natura :

La producció d'ingredients cosmètics per al cabell en general no té efectes negatius sobre la naturalesa. Reduïm significativament el consum d'aigua a les nostres instal·lacions productives. En el cas de xampú o condicionador per al cabell, ens preocupem que no estiguin contaminant. Aquesta mentalitat influeix tant en les fórmules de productes del cabell i envasos, com en el cas d'una Bio-resina utilitzada per al Dispensador d'una mousse de cabells que ens ha costat molt esforç. Assistim al naixement de productes que utilitzen ingredients naturals i els potenciem gràcies a la contribució de la tecnologia i la ciència. És el concepte de poder de la natura que combina el màxim de naturalitat amb la màxima efectivitat, també inspirat en les tècniques mèdiques tradicionals xineses, que utilitzant ingredients naturals amb un efecte poderós, aconsegueixen curar amb menys invasives respecte a tècniques clàssiques. Sempre que puguem, per als cosmètics, intentem dibuixar a partir de la natura. Finalment, els investigadors han aconseguit descobrir les correlacions entre els lípids i els cabells secs i danyats. Van néixer molècules Super hidratants, capaces d'actuar sobre el cabell igual que les substàncies naturals fan amb els seus immobles. Assistim al naixement de productes que utilitzen ingredients naturals i els potenciem gràcies a la contribució de la tecnologia i la ciència. La bioenergia cel·lular és un camp que ens permet dominar millor els processos que subsuquen l'envelliment de la pell i les imperfeccions de la pell. Els resultats avançats es poden aconseguir associant ingredients naturals com l'oli d'oliva, l'anet o les CERAMIDES amb bioenergia.

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Scienza Natura, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Scienza Natura, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Scienza Natura, Globelife, saló de perruqueria, marques de productes per al cabell, sector de la perruqueria, les empreses de tints per al cabell, els fabricants de productes de perruqueria professional, fabrica línies amb tercers, Etiquetes privades, accessoris per al cabell, Scienza Natura, perruquers minoristes, venedors majoristes de productes per al cabell, els distribuïdors de productes de perruqueria, perruqueries, salons de bellesa, la investigació de mercat en la indústria de la moda del cabell, els equips de perruqueria, informació del cabell, informació del cabell, Scienza Natura, notícies productes de perruqueria, perruqueries de mobles, exportació d'importació, material de perruqueria

X

privacy