scienza natura
De artikelen en nieuws afkomstig uit de wereld van wetenschap en natuur


Scienza Natura :

De productie van cosmetische ingrediënten voor haar heeft meestal geen negatieve effecten op de natuur. We reduceren het waterverbruik in onze productiefaciliteiten aanzienlijk. In het geval van shampoo of conditioner voor haar, maken we ons zorgen dat ze niet vervuilen. Deze mentaliteit beïnvloedt zowel de formules van haar producten en verpakkingen, zoals in het geval van een bio-hars gebruikt voor de dispenser van een haar mousse die ons veel inspanning heeft gekost. We zijn getuige van de geboorte van producten die natuurlijke ingrediënten gebruiken en verbeteren, dankzij de bijdrage van technologie en wetenschap. Het is het concept van natuurkracht die het maximum van natuurlijkheid combineert met maximale effectiviteit, ook geïnspireerd door traditionele Chinese medische technieken, die natuurlijke ingrediënten met een krachtig effect gebruiken, genezing bereiken met minder invasief in vergelijking met klassieke technieken. Wanneer we kunnen, voor cosmetica, proberen we uit de natuur te trekken. Onderzoekers zijn er eindelijk in geslaagd om de correlaties tussen lipiden en droog en beschadigd haar te ontdekken. Super hydraterende moleculen werden geboren, in staat om op te treden op het haar net als natuurlijke stoffen doen met hun eigenschappen. We zijn getuige van de geboorte van producten die natuurlijke ingrediënten gebruiken en verbeteren, dankzij de bijdrage van technologie en wetenschap. Cellulaire bio-energie is een veld dat ons in staat stelt om beter beheersen van de processen die de huidveroudering en huidimperfecties ten grondslag. Geavanceerde resultaten kunnen worden bereikt door het associëren van natuurlijke ingrediënten zoals olijfolie, dille of Ceramiden met bio-energie.

Encyclopedic hair website


Kappers zorgen voor de gezondheid van haar in schoonheids-en esthetische salons, met stijl kapsels voor mode-haar Foto's en verkoop van haarverzorgingsproducten.

Verwante onderwerpen

Het lexicon van kappers

Scienza Natura, kappers, haar, gezondheid, schoonheidssalons, haar mode Foto's, kapsels, esthetiek, verkoop, kaalheid zorg, Scienza Natura, haaruitval, kleurplaten, zonne streken, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Scienza Natura, Globelife, Fair Hairdressers, haar producten merken, kapperssector, Haarverf bedrijven, professionele kapper producten fabrikanten, produceert lijnen met derde partijen, private labels, haaraccessoires, Scienza Natura, kappers retailers, groothandelaren verkopers haar producten, dealers kappers producten, kapper, schoonheidssalons, marktonderzoek in de haar mode-industrie, haar dressing apparatuur, haar informatie, haar informatie, Scienza Natura, nieuws Kappers producten, meubel Kapsalons, import export, Kapper benodigdheden

X

privacy